Lind & Kruse solgt til Yding Smedie & Maskiner

Lind & Kruse er solgt til nye ejere pr. 1. februar. Dermed giver 74-årige Jens Lind stafetten videre, men han er langt fra klar til pensionen endnu.

Jens Lind har truffet en stor beslutning. 1 februar overdrog han nøglerne til sit livsværk til nye ejere efter mere end 60 år i landbrugsmaskinbranchen.

”Når man sælger sit livsværk, vil man gerne gøre det på en god måde, der tilgodeser medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. Det er immervæk mange års arbejde og kræfter, der ligger bag. Der er jo skabt nogle meget betydningsfulde venskaber og relationer gennem årene både blandt medarbejdere og kunder. Når alt kommer til alt, er det de mennesker, jeg har mødt på min vej, der har gjort forskellen. Langt mere end den nyeste maskine eller den seneste handel,” lyder det fra Jens Lind.

Selvom Jens Lind og hans to kompagnoner giver nøglerne videre, er de langt fra klar til at sige farvel til branchen. De fortsætter alle tre i Lind & Kruse efter skæringsdatoen.  Jens Lind som afdelingschef. Bent Hansen som lagerchef og Peter Lyngsø som sælger. De skal fortsat sælge Case IH, nu i samarbejde med Yding Smedie & Maskiner, der i forvejen også er Case IH forhandler.

”Jeg er glad for fortsat at være en del af virksomheden og jeg ser frem til det fortsatte samarbejde med vores mange gode kunder,” siger Jens Lind.

Jens Lind ser med stor glæde og taknemlighed tilbage på næsten 60 begivenhedsrige år i branchen. Efter nogle år som montør og værkfører startede Jens Lind sin egen virksomhed i 1985 under navnet Jens Lind Maskinservice.

”Alle arbejdsgivere ved, at medarbejderne er den allervigtigste ressource, man har. Det er medarbejderne, der møder kunderne og løser deres problemer. Det er medarbejderne, der trofast møder på arbejde hver dag. Og det er medarbejderne, der træder til, når det brænder på. Det vigtigste for mig har været, at der bliver taget hånd om kunder og medarbejdere på en god og professionel måde. Heldigvis ved jeg, at Yding Smedie & Maskiner vil gøre alt for at fortsætte med en kultur, der gør det meningsfyldt og interessant at bidrage og være en del af den nye fælles virksomhed,” siger Jens Lind.

Case-IHCase ConstructionKvernelandKrampGehlBell-AddMore MaskinerJonseredKubota